Planner4You’s idegrundlag er at udvikle intuitive, besparende og innovative online software løsninger til konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Planner4you vil være førende på markedet, hvad angår udvikling af online software løsninger. Planner4you er et produkt med en bred appel til store dele af erhvervslivet. Vores topprioritet er, at tilgodese de behov som vores kunder har og altid være på forkant med løsninger på de udfordringer de står overfor og kan møde i fremtiden.

I dag er Planner4You Danmarks største leverandør af løsninger til private institutioner i Danmark. Planner4You har nu ca 9.000 daglige brugere på vores løsning til institutioner o.l. og flere kommer til.

Førende i levering af booking systemer til køretekniske anlæg i Danmark. Planner4You er førende i levering af booking systemer til køretekniske anlæg i Danmark, herunder Jyllandsringen, FDM og Danmarks største uddannelsessted af chauffører Tradium på Djursland.

Planenr4You udvikler automation til Comfort Ventilations anlæg. Planner4You udvikler automation til Comfort Ventilations anlæg for Jet Group Domex, som er opkøbt af Velux. Vi har leveret software til styring af den nye krydstogtterminal i København.

Planner4You har udviklet en mødeplanløsning til restaurations branchen.

Hos Planner4you er vi altid friske på nye udfordringer. Vi udvikler også gerne special løsninger, som tilpasses lige nøjagtigt din virksomhed.

Vi ser frem til et samarbejde, hvor Planner4You også bliver en integreret del af din hverdag.

Online software løsninger