Altid i samarbejde med jer.

Vi laver software til jer, og derfor er jeres brug og behov det vigtigste for os.

Historie

I 2006 opstod Planner4You ud af et behov og en mangel på planlægning- og journaliseringsprogrammer. Per Sørensen, som var forstander for Valdermarhus i Randers, tog kontakt til programmør Dennis Mogensen, og sammen skabte de Planner4You.

Planner4You skulle administrere alle institutionens oplysninger, samt gøre monitorering, dokumentation og skemalægning bedre og mere omkostningseffektivt. Da programmet stod færdigt blev omkringliggende institutioner interesserede, og senere spredte rygtet sig til det meste af Danmark.

I takt med at Planner4You har fået flere kunder som har forskellige behov, og mange områder er blevet mere reguleret ift. dokumentation, er programmet også blevet større, med flere funktionaliteter end nogensinde før. Derfor har Planner4You i 2023 fokus på optimering og brugervenlighed i forhold til alle disse funktionaliteter, med forhåbningen om at gøre brugerens hverdag nemmere og motiverende.

Kunder

Planner4You er et SaaS system indenfor planlægning, journalisering, skemalægning, booking og medicinudlevering mm. Vi rådgiver og servicerer over 400 institutioner og i alt over 13.000 brugere; vi har forskellige kundegrupper som rangerer fra køretekniske anlæg, booking af lokaler til socialpædagogiske institutioner.

Vision

Planner4You skal være en ven og allieret i dagligdagen, som hjælper institutioner og virksomheder til at få et godt og hurtigt overblik, strukturere og dokumentere efter eget ønske og i overenstemmelse med reglement på området. Man skal til hver en tid kunne indstille Planner4You efter egen praksis og på den måde kan vi være så brugercentriske som muligt.

Strategi

Vi har i Planner4You ændret metoden for det færdigtproducerede produkt. Brugeren er kommet i fokus og designet tager udgangspunkt i netop denne - dette betyder konkret at vi har ansat kompetencer der tager sig af designfacens første punkter, og at programmørerne hos os, i større grad kommer til at udføre ud fra en plantegning. Dette betyder også at vi har sat stærkt ind økonomisk på forbedringer i Planner4You fra 2022 til nu, med stor enthusiasme om, hvad vi kan tilbyde vores kunder i fremtiden.

Medarbejdere og trivsel

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor mange forskellige faggrupper kan debatere og udvikle på tværs af ekspertiseområder. Vi arbejder systematiseret med medarbejdertrivsel og kompetenceudvikling, men lægger også op til at medarbejderen har medbestemmelse i dette.

Vi har stor vægt på medarbejdertrivsel hos Planner4You; både fordi det skaber værdi for vores ansatte, men også fordi det skaber værdi hos os. Vi tror på, at en medarbejder som har en stemme og et medansvar, skaber bedre løsninger og et godt arbejdsmiljø.

Vi er desuden stolte af at vores CSR-certifikat, som vidner om at vi er et sted hvor ansatte kan føle sig trygge og værdsatte, uanset omstændigheder. Det skaber en diversitet i vores tankevirksomhed og medarbejderkultur, at have ansatte der har meget forskellige udgangspunkter.

Tilpas efter eget behov.

Alle byggeklodserne i dine egne hænder.

Vi er altid interesserede i at høre fra dig.

kontakt os her
Det vigtigste for de fleste af vores kunder er, at de altid kan komme i kontakt med os. Her er en lille oversigt over hvad vi tilbyder.
01
SAMARBEJDE
Vores software er lavet til dig, og derfor er samarbejdet med dig vores vigtigste opgave.
02
KUNDE SUPPORT
Vi har gratis support i hverdagene, og nød-linje 365 dage om året.
03
SIKKERHED
Hos os har du fuld datasikkerhed og vi er GDPR compliant. Læs mere under vores GDPR afsnit.
04
FUNKTIONALITET
Man kan næsten koble alle felter sammen på kryds og tværs hos os.
Hvis ikke vi holder os ajour med hvordan hverdagen er ude hos jer, kan vi ikke vide hvordan vi laver det bedst mulige program. Vi sætter stor ære i at lytte til jeres behov og forsøger at få det reflekteret i det endelige produkt.
Oversigt over

Vores Team

Dennis Sørensen

Direktør

Dennis Mogensen

Chefprogrammør, Stifter

Andreas Larsen

Programmør

Anton Bentzen

Programmør

Jakob Jensen

Programmør

Rene Skjødt

Programmør

Carsten Nielsen

Elektronik fagtekniker

Jeniith Jeyanthisivam

Supporter

John Blomkvist

Supporter

Peter Gammelby

Lead UX Designer

Louis Bilici

Projektleder, Designer

Nanette Stender

Bogholderi, Designer

Per Sørensen

Konsulent, Stifter

Dorthe Pedersen

Rengøring