Moduler

Hos os vælger du selv hvad du ønsker at se

planlægning

mødeplan

Planlæg dit år med et fuldt vagtplanlægnings-værktøj der tager højde for timetyper mm.
indblik
overblik
Mødeplan er dit værktøj når du skal se eller planlægge skema for alle medarbejdere. Her kan du også oprette timetyper og optælle timer, oprette og ansøge om ledige vagter, lave skabeloner og rulle ud. Du kan sætte rater, lave skemaer og målinger, og meget mere.
dokumentation

Journal

Skriv dagbog/journal for dine borgere, med fokusområder og knyt dem op på skemaer med mål og delmål.
indblik
Overblik
Journal er en dagbog for borgeren hvor vi kan tilknytte skemaer og målinger. Disse skemaer og målinger kan hjælpe til at få et overblik over progression og overordnet trivsel. Al tekst og måling knyttes på et fokusområde, som man kan filtrere efter. Du kan også lave progressionsmålinger for øget gennemsigtbarhed og motivation.
planlægning

Kalender

Lav personlig kalender, fælles kalender og kalender på dine borgere. Opret møder, sæt deltagere på og send påmindelser ud.
indblik
overblik
Med vores kalender modul kan du planlægge møder og aftaler, samt give påmindelser til dine medarbejdere. Du har din personlige kalender, fælles kalender og du kan lave kalender på tilknyttede kunder eller borgere. Du kan også synkronisere med standard kalendere som f.eks. google calendar.
Dokumentation

Medicin

Opret og udlevér medicin i vores helt eget medicin-modul.
indblik
Overblik
Planner4you har sit eget medicinmodul hvor man kan holde styr på ordinationer og registrere udlevering, få vist effekter og alt der skal dokumenteres omkring medicin. Her kan vi også håndtere optælning, beholdning mm., så I er klar til tilsyn eller styrelsen for patientsikkerhed.
Fælles medicin kort

FMK

Du kan hente ordinationer på det fælles medicinkort, anmode om recepter, bestille til apoteker og meget mere.
indblik
Overblik
Fælles medicinkort giver sundhedsuddannede (f.eks. sygeplejerske, sosu assistenter) adgang til oplysninger om borgeres medicin og vaccinationer o.l.. Det viser borgerens aktuelle medicinering. Fra Planner4You kan du interagere direkte med FMK, og borgerens senest opdaterede informationer.
Evaluerings app

Trivselsvurdering

Få borgerinddragelse og reducér tidsforskellen mellem registrering og hændelse.
indblik
overblik
Med trivselsvurdering kan du oprette nye registreringer på mindre end ét minut. App’en er designet med målet om at inddrage borgeren. Dette gøres via trafiklys-metoden i et lettilgængeligt interface der muliggør borgerens deltagelse.

Du behøver ikke  at være Planner4You kunde for at bruge trivselsvurdering.
SE MERE OM TRIVSELSVURDERING HER
datacentral

Kartotek

Alle informationer samles i kartoteket, og her kan du sammenkoble funktioner på kryds og tværs.
indblik
overblik
Fra kartotek kan du gøre næsten alt hvad du har brug for i Planner4you. Det er vores store datacenter, hvorfra du bl.a. kan tilgå og rette informationer, udfylde skemaer, og sætte felter sammen på kryds og tværs af emner.
opbevaring

Fillagring

Fillagring gør det muligt at gemme og strukturere dine filer i Planner4You med fuld datamæssig sikkerhed.
indblik
overblik
I fillagring kan du gemme alle slags filer, på samme måde som du er vant til fra google drive, harddiske e.l.. Forskellen her er at du har samlet det i Planner4You med fuld GDPR-mæssig sikkerhed på vores servere i Århus og Randers. Se mere under GDPR.
brugerflade

Opslagstavle

Med opslagstavlen kan I slå billeder og tekst op der kan være til hjælp eller inspiration for alle ansatte.
indblik
overblik
Opslagstavlen er sat op på din forside. Opslagstavlen giver jer mulighed for at dele oplevelser, vigtig info e.l., på nøjagtig samme måde som man bruger en opslagstavle i virkeligheden. På den måde kan du sikre dig, at alle ser det vigtigste og seneste info, eller at alle føler sig inkluderet og en del af teamet.
ressourcer

Booking

Book enheder og opsæt ressourcer. Alt fra biler, borde, lokaler eller hvad end du ønsker.
indblik
overblik
Vores bookingsystem findes i de helt små og simple konstellationer, som f.eks. hvis man i en virksomhed har et antal biler og lokaler til rådighed e.l.. Men det findes også i en større mere kompliceret version som det vi eksempelvis har hos køreteknisk anlæg. Vi har også ekstern booking.
kommunikation

Beskeder

Med vores besked system kan du skrive internt, men også sætte det op til at skrive sikkert med læger, sygeplejersker e.l..
indblik
overblik
Vores beskedsystem fungerer meget på samme måde som du er vant til fra andet lignende software. Forskellen her ligger i sikkerheden. Når du skriver i Planner4You, om det er med en kollega eller med en ekstern person, er det krypteret og sikkert, at skrive om arbedsrelateret og/eller personfølsom data.
Skriv endelig ind!

Hvis du er i tvivl om vi dækker dine behov, så skriv endelig ind.

kontakt os her